Devlet Bahçeli'den Seçim Esprisi: Beşiktaşlı Olduğum İçin Vermediler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim ittifakı ile alakalı açıklamalar yaptı. Bahçeli bir de espri yaparak, "Beşiktaşlı olduğum için orayı vermediler" dedi.

10.01.2019-12:31 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-13:20) Devlet Bahçeli'den Seçim Esprisi: Beşiktaşlı Olduğum İçin Vermediler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Parti ile yapacakları iş birliğine yönelik açıklamalar yaptı. Bahçeli, bir de espri yaptı. Bahçeli, "Sırf Beşiktaşlı olduğum için vermediler" dedi.

Devlet Bahçeli liderliğinde MHP Genel Merkezi'nde yerel seçim gündemiyle bir araya gelen MYK, bir saat devam etti. Alınan bilgiye göre, Bahçeli görüşmede, Türkiye'de 15 Temmuz'dan bugüne siyasi, sosyal ve ekonomik alanda olanları değerlendirdi.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun aktardığına göre; 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimlerinin hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin sağlamlaşması hem de Cumhur İttifakı'nın başarısı için önemine işaret eden MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'x+y=z' formülüne değinerek, bunun tesis edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

'BANA BELEDİYE Mİ BEKA MI DERSENİZ...'

AK Parti ile 30 büyükşehirde seçim ittifakı kurulacağını hatırlatan Bahçeli, ittifak çerçevesinde olmayan 51 ilde ise yarışın edep ve adaba uygun olması hususunda ikazlar yaptı. Bahçeli, "Neden orayı, şurayı, burayı aldık, almadık" biçiminde tezvirat ve dedikodulara aldırış edilmemesini ifade ederek, "Bana 'belediye mi, beka mı' derseniz, 'beka' derim" sözlerini kullandı.

'SIRF BEŞİKTAŞLI OLDUĞUM İÇİN VERMEDİLER'

MHP lideri bu esnada bir de 'Beşiktaş' esprisi yaptı. "Bize niçin şu ilçeyi vermediler, bu ilçeyi verdiler" biçiminde tartışmaları doğru olmadığını söyleyen Bahçeli, "Sırf Beşiktaşlı olduğum için vermediler, burada çaba harcayacağız. Ne kadar oy toplayacağımız belli olmaz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal