Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu Varken Kandil'in HDP'ye İhtiyacı Yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya'da Cumhur İttifakı salon toplantısında vatandaşlara hitap etti.

20.03.2019-18:21 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-18:45) Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu Varken Kandil'in HDP'ye İhtiyacı Yok

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya'da Cumhur İttifakı salon toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

MENDERES TÜREL'E TAM DESTEK

Konuşmasına Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olan Menderes Türel'e tam destek veren Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın Antalya Belediye Başkan adayı sayın Menderes Türel'dir. Milli çizgisiyle Antalya için bir şanstır üstelik emin ve ehil bir şahsiyettir. Sayın Türel'in kazanması Antalya'nın kazanmasıdır. Antalyalı kardeşlerimizin bizleri mahçup etmeyeceğine yürekten inanıyorum. Cumhur İttifakı Antalya'nın umudu tertemiz ufkudur. Niyetimiz temizdir, hedeflerimiz berrak ve büyüktür." ifadelerini kullandı.

15 TEMMUZ VURGUSU

31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yapan Bahçeli, "Önünüze konulan sandıkların ayrı bir önemi ve değeri vardır. 31 Mart mahalli idareler seçimi diğerlerine göre farklılık arzetmektedir. 15 Temmuz hain ve kanlı darbe girişiminden sonraki ilk seçimlerin yapılıyor olması bu seçimlerin önemini ortaya koyuyor. Bu seçimler hayati derecede önemlidir." diye konuştu.

ONLARIN TANKI, TOPU BİZİMSE SARSILMAZ İMANIMIZ VARDI

15 Temmuz ve sonrasındaki süreçle ilgili de konuşan Devlet Bahçeli, "Onların tankı, topu, tüfeği vardı, bizim sarsılmaz imanımız vardı. Onlar kudurmuş ihanet kafilesiydi ama biz de zaferden zafere koşan çılgın Türklerdik. Kanla yazılan bir destanı gönülden gönüle paylaştık. 7 Ağustos Yenikapı ruhuyla devleştik. Dostlarımız sevindi, düşmanlarımız yeni hesap peşine düştü. Siyasiler siyasi, ekonomik olarak Türkiye'yi köşeye sıkıştırmaya çalıştı. Hamdolsun surda gedik açtırmadık. Millet iradesinin tam egemen olduğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş yaptık." dedi.

SESİNİZ PENSİLVANYA'DA PATLASIN

31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın kazanmasının Pensilvanya'nın kaybetmesi anlamına geldiğini ifade eden Bahçeli, "31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın zayıflayıp, tökezlemesini dört gözle bekliyorlar. Cumhur İttifakı erirse bunların içinin yağı eriyecektir. Hedefleri budur. Tankın önünde eğilmeyen bir milletin zilletin önünde eğilmesini beklemek tam bir şuursuzluk, tam bir ahmaklıktır. Öyle bir cevap verin ki sesiniz Pensilvanya'da patlasın." diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU VARKEN KANDİL'İN HDP'YE İHTİYACI YOK

CHP'nin izlediği politikayı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu da sert ifadelerle eleştiren Bahçeli, "PKK Cumhur'a, Cumhuriyete ve Türk Milleti'ne mazbatalı teröristler üzerinden meydan okuyor. Türkiye'de Kürdistan diye bir yer olmadığını hep biliyor hem de emel sahiplerini nefretle izliyoruz. Peki Kılıçdaroğlu bunu bilmiyor mu, duymuyor mu, İP yönetimi melanetin farkında değil mi? Bileyerek ve isteyerek PKK'nın dümen suyuna giriyorlar. Kandil'in talimatlarına eşlik ediyorlar. Kılıçdaroğlu varken Kandil terör şebekesinin HDP'ye ihtiyacı neredeyse kalmamıştır. Bu bir oyun değil midir?" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal