Devlet Bahçeli İYİ Parti Esprisi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilliği adaylığı için başvurusunu yaptı. Bahçeli, parti liderleri arasında adaylık adaylığı başvurusunu yapan ilk isim oldu.

26.04.2018-10:44 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-11:15) Devlet Bahçeli İYİ Parti Esprisi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilliği adaylığı için başvurusunu yaptı. Devlet Bahçeli, parti liderleri arasında adaylık adaylığı başvurusunu yapan ilk isim oldu.

Sorulan “Nasıl bir süreç bizi bekliyor” sorusuna yanıt veren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Gayet iyi olacak ülkemiz açısından…" dedikten sonra "Bir partinin sloganına benzedi ama…" diyerek gülümsedi.

Ardından sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu seçimi çok önemsediğini belirterek başlayan Devlet Bahçeli "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemiz için çok iyi olacağı kanaati ile seçimlere de çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah sonuçta hayırlara vesile olacaktır..." sözlerini kullandı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL MERKEZİ'NDE DİKKAT ÇEKEN PANKART

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne asılan pankart dikkat çekti. Pankartta, "Cumhur İttifakı, millet aklı" ifadeleri kullanıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 24 Haziran seçim hazırlıklarında kullanacağı sloganlardan birinin bu olacağı belirtiliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal