Devlet Bahçeli: Bir Kez Yerli ve Milli Olmayı Deneyin, Bir Kez Adam Olmayı Deneyin

Cumhur İttifakı'nın ortaklarından MHP, ilk mitingini Söğüt'te yaptı. Söğüt'ta vatandaşlara hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ömürlerinde bir kez olsun adam gibi adam olmayı denesinler. Bir kez olsun yerli ve milli olmayı denesinler." diye konuştu.

10.03.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 10.03.2019-15:02) Devlet Bahçeli: Bir Kez Yerli ve Milli Olmayı Deneyin, Bir Kez Adam Olmayı Deneyin

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yerel seçimlere 21 gün kala ilk mitingini Söğüt'te gerçekleştirdi.

CAHİLLER BİLMESE DE BEKA SORUNU HEP VAR

Bekanın günlük meselelerden daha önemli bir konu olduğunu söyleyen Bahçeli, "Bugün açsak yarın doyarız. Patlıcan kışın pahalıysa yazın doya doya yeriz. Peki vatan giderse bunun telafisi nasıl olacak. Milli bekamız ölümcül yara alırsa bunun altından nasıl kalkılacak. Beka sorunu yoktur diyorlar. Cahiller bilmese de büyük milletlerin her zaman beka sorunu vardır." diye konuştu.

FETÖ BUNLARIN YANINDA

Konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Devlet Bahçeli, "Atatürk'ün partisi terör örgütleriyle düşüp kalkmaktadır. FETÖ bunların yanındadır. Yalan üstüne yalan konuşmakta şuurunu kaybetmiştir. Bir gün dediğini diğer gün inkar etmektedir. CHP Genel Başkanı'nın YPG'yi vatanlarını savunma örgütü olarak görüyor. PKK ve YPG'yi mağdur gösterecek kadar zıvanadan çıkıyor. Kılıçdaroğlu, 'Onlar bize mi saldıracak?' sorusunu gitsin Kilis'te söylesin. YPG'nin nasıl bir katil ve terör örgütü olduğunu 94'ü yaşayan vatandaşlarımızdan öğrensin." ifadelerini kullandı.

VAZGEÇİN BU KILIÇDAROĞLU'NDAN!

CHP'li seçmenlere de çağrıda bulunan Bahçeli, "CHP ve İP'in belediye Meclis üyesi adayları nerede, kim tarafından belirleniyor. Gerçekten CHP'lilere sesleniyorum; vazgeçin bu Kılıçdaroğlu'ndan." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal