Devlet Bahçeli: Başkan Yardımcısı Olmayacağım

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP lideri Bahçeli, 'başkan yardımcısı olmayacağım eğer olursam söylediğim sözleri yalamış olurum' diye konuştu.

27.04.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-14:32) Devlet Bahçeli: Başkan Yardımcısı Olmayacağım
MHP lideri Devlet Bahçeli, ‘’Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmayacağım, hükümette yer almayacağım, bunları yaparsak söylediklerimizi yalamış oluruz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’nin gariban oyuna son vermesini isteyen Devlet Bahçeli, partisinden istifa eden Kadir Koçdemir için ise ‘MHP’de vekillik şansını kaybetmiş orada mı arıyor?’ diye seslendi. Bahçeli İYİ Parti’nin de 15 CHP’li milletvekili geri göndermesi gerektiğini savundu.

BAŞKAN YARDIMCISI OLUR MUSUNUZ?'

Basın çalışanlarının ''Seçimler sonrası Başkan Yardımcısı olur musunuz? MHP kabinede yer alır mı?'' sorularına da cevap veren Bahçeli, “Böyle bir uygulamada bulunursak o zaman söylediklerimizin hepsini yalamış oluruz. Ülkücü hareket böyle bir duruma düşmez” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli, Abdullah Gül'ün adaylığına ilişkin de "Kardeşin olarak Cumhurbaşkanı olmuştum, kardeşim olarak Cumhurbaşkanı olmanı istiyorum demesi lazım’’ ifadelerini kullandı.

Bahçeli ‘Benim inancım Cumhur İttifakı birinci turda Cumhurbaşkanı'nı seçecek” şeklinde konuştu.

Beşiktaş  Fenerbahçe maçına da değinen Bahçeli ‘’Beşiktaş’ın da Fenerbahçe maçına çıkması lazım’’ diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal