Ders Kitaplarına MİT İncelemesi

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, FETÖ’nün ders kitapları basımından menedilmesiyle sosyal medyada ders kitaplarıyla alakalı büyük bir propagandanın başladığını bildirdi.

26.11.2018-09:30 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-09:25) Ders Kitaplarına MİT İncelemesi

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, FETÖ’nün ders kitapları basımından menedilmesiyle sosyal medyada ders kitaplarıyla alakalı büyük bir propagandanın başladığını bildirdi. Durmuş, “Sosyal medyada hem solcuları hem sağcıları kışkırtacak kapsamlı bir kara propaganda başladı. Sahte hesapları ve halkı kışkırtan paylaşımlarını dosyalayarak MİT’e sunduk. Bunlar dünyanın dört bir yanından FETÖ’cü hesaplar” dedi. MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, FETÖ’nün senelerce büyük finans kaynağı olan ders kitapları yayıncılığına son verilmesiyle sosyal medyada ders kitaplarıyla alakalı büyük bir saldırının sürmekte olduğunu açıkladı. Durmuş, örgütün hem solcuları hem de sağcıları kışkırtacak mesajlar ilettiğini söyledi.

MİT İNCELEMESİ

Saldırılarla, ders kitaplarıyla beraber hükümetin ve devletin öğrencilere ücretsiz dağıttığı ders kitaplarının hedef gösterildiğini belirten Durmuş, “Sahte hesapları ve halkı kışkırtan paylaşımları dosyalayarak MİT’e sunduk. Bunlar dünyanın dört bir yanından FETÖ’cü hesaplar.’’ dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal