Denizli'de Garip Aidat Hikayesi

Denizli’de emekli bir kadın, senelik 35 TL, aylık 2 TL 90 kuruşluk aidat için mensup olduğu dernek yönetimiyle karşı karşıya geldi. Dernekten istifa için müracaat eden kadın, dilekçesinin işleme koyulmadığını iddia ederek şikayetçi olacağını dile getirdi.

24.02.2020-17:21 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-17:32)

 Denizli’de emekli bir kadın, senelik 35 TL, aylık 2 TL 90 kuruşluk aidat için mensup olduğu dernek yönetimiyle karşı karşıya geldi. Dernekten istifa için müracaat eden kadın, dilekçesinin işleme koyulmadığını iddia ederek şikayetçi olacağını dile getirdi. Dernek yönetimi de aylık 3 TL’ye ulaşmaayn aidat ücretiyle alakalı olarak mensupluğu iptal edeceğini belirtti.

Denizli'de gerçekeleşen aidat tartışmasında dernek mensuplarıyla yönetim karşı karşıya geldi. Ayşe Yücel adındaki kadın, geçen sene Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesine üye oldu. Fakat akabinde emekli maaşından senelik 35 TL üyelik aidatı adı altın kesinti olduğunu farkedince üyelikten ayrılmak istedi.

Yücel, üyeliğinin iptal olması doğrultusunda müracaat etmesine karşın dikkate alınmadığını ve üyeliğinin iptal edilmediğini iddia etti. Yücel, “Geçen sene TOKİ'lere kayıt yaptırmak için gelmiştim. Ben olmadan benim T.C. kimlik numaramla kayıt yapılmış ve o senede 1-2 sefer benim maaşımdan 35 TL kesinti oluyor. Onu iptal ettirmek için görüşme yaptım. Yukarıda arkadaşlar da vardı. İptal edilse de kesmeye devam ediyorlar. O yüzden geldim tekrardan. TOKİ'den ev vereceğiz diye kayıt yapıyorlar ama söylemiyorlar maaşımdan kesinti olacak emekliler derneğine diye. Kayıt yaptırıyorsunuz, buradan kayıt olunca çıkma ihtimali daha yüksek diyorlar ve böyle bir şeyle alakası yok yani” şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal