Deniz Baykal'ın Görüntülerinin Yayınlanması Davasında Karar Çıktı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP idarecilerinin özel görüntülerinin yayımlanmasıyla alakalı davada karar çıktı. 171 sanığın yargılandığı davada mahkeme, 2 kişinin tahliyesine karar verdi.

05.12.2018-16:59 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-17:24) Deniz Baykal'ın Görüntülerinin Yayınlanması Davasında Karar Çıktı

Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel yaşamları ile alakalı görüntülerin yayınlanmasıyla alakalı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de içinde olduğu 171 kişinin yargılandığı kaset komplosu davasında 2 sanığın tahliyesine karar verildi.

2 SANIK TAHLİYE EDİLDİ

Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda yapılan duruşmaya sanıklar, yakınları ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada, ara karar öncesi sanık ve avukatlarının istekleri ile cumhuriyet savcısının mütalaası alındı.

Savcı, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. Ardından ara kararını duyuran mahkeme, tutuksuz sanıkların adli kontrolünün kaldırılmasına dönük isteklerini reddetti. Mahkeme heyeti, Erhan Sazil ve Ertan Aslan'ın tahliyeleri, tutuklu sanıkların da mevcut hallerinin devamına karar verdi. Duruşma, 11 Şubat 2019'a ertelendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal