Cumhurbaşkanlığı'ndan Gönüllere Hitap Edecek Ramazan Kampanyası

Cumhurbaşkanlığı'nın resmi sosyal medya hesaplarından GönlümüzBirSoframızBir etiketiyle birlikte Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelen, ramazan kardeşliğini ön plana çıkaran mesajlar paylaşılacak.

07.05.2019-16:14 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-16:16)

Cumhurbaşkanlığı tarafından, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelen, Ramazan kardeşliğini ön plana çıkaran mesajlar "GönlümüzBirSoframızBir" etiketi kullanılarak sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

Cumhurbaşkanlığınca "GönlümüzBirSoframızBir" başlığıyla uygulamaya konan dijital iletişim kampanyasıyla, Ramazan ayının birleştiriciliğinin, dayanışmanın ve kardeşlik temalarının pekiştirilmesini hedefliyor.

Kampanya kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinden ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen, Ramazan ayına dair tebrik, selam ve temennileri içeren video ve mesajlar Cumhurbaşkanlığı'nın Twitter, Facebook, Instagram ve YouTube hesaplarında paylaşılacak.

İLK MESAJ SÖĞÜT'TEN GELDİ

Bu doğrultuda, Cumhurbaşkanlığı'nın resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan ilk mesaj, Osmanlı Devleti'nin kuruluş yeri olan Söğüt'ten geldi. Bir grup genç tarafından gönderilen videoda, Ramazanın bir arada yaşama kültürünün kuvvetlenmesine vesile olması temennisinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Twitter'dan paylaştığı gönderide, şunları aktardı:

"Mübarek Ramazan'ın manevi ikliminde #GönlümüzBirSoframızBir. Oruçla ferahlayan bedenlerimiz sıhhat, duayla genişleyen gönüllerimiz esenlik, paylaştıkça bereketlenen hanelerimiz huzur bulsun. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal