Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Karakurt'tan AK Parti İçin Değişim İşareti

23 Haziran İstanbul seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınlarından olan Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Karakurt'tan bir yorum geldi. Karakurt'un yorumu AK Parti'de değişim sinyali olarak algılandı.

25.06.2019-08:57 - (Son Güncelleme: 25.06.2019-08:52)

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yankısı devam ederken AK Parti'nin yenilgi yaşaması tartışmaları da yanında getirdi. Vatandaşlar teşkilatla alakalı eleştirilerini yaparken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın isimlerden olan Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Karakurt'tan çarpıcı bir işaret geldi.

"FATURASI KESİLMELİDİR"

Orhan Karakurt'un paylaşımına yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, "AK Parti kaybetti. Acil olarak sonucun sorumlusu olan haramzadelere; burnundan kıl aldırmayan, insanlara tepeden bakan liyakatsiz, ehliyetsiz bürokratlara; ne oldum delisi teşkilat üyelerine fatura kesilmelidir ki telafisi olmayan bir genel seçimde aynı hezimet olmasın." ifadesinde bulundu. Vatandaşa yanıt veren Karakurt ise "Haklısın kardeşim" ifadesiyle AK Parti'de olacak değişimin işaretini verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal