Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Bozkurt'tan Gökhan Özoğuz'a Sert Çıkış: Edepsiz

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri ve Cumhurbaşkanlığı Kongre Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt, sosyal medyada Ekrem İmamoğlu için "Bugünün Atatürk'üdür" paylaşımı yapan Gökhan Özoğuz'a "edepsiz" dedi

07.05.2019-15:00 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-14:53)

Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul'da CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimi iptal etti. İmamoğlu'nun dün yaptığı "Artık herkes konuşacak, sanatçılar da konuşacak" açıklamasından sonra birçok sanatçı bu yönde destek mesajı paylaştı.

"BUGÜNÜN ATATÜRK'ÜDÜR"

Ekrem İmamoğlu'na aday olduğu ilk günden itibaren destek paylaşımında bulunan Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, Twitter'da İmamoğlu'nu etiketleyerek şu mesajı paylaştı:

"10 Kasım 1938 den bu yana İlk defa bir siyasi duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk'ten sonraki sancağı eline almıştır! Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için ilkelerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile bugünün Atatürk'üdür kendisi!"

CUMHURBAŞKANLIĞI MÜŞAVİRİ KARAKURT'TAN TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri ve Cumhurbaşkanlığı Kongre Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt da Özoğuz'un bu paylaşımı üzerine şu ifadeleri kulland;

"Şaka mısın oğlum sen. Bir konser kaparım diye yaptığın yalamalığı anlarız da. Atatürk'ü bu kadar fütursuz kullanma edepsizliğini anlayamıyoruz. Bırakın artık bu ülkenin değerlerini üç kuruş menfaatiniz için kullanmayı Biraz edepli olun yeter artık."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal