Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Katar'daki Mehmetçik'i Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Katar Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Unsur Komutanlığını ziyaret etti.

27.03.2019-20:08 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-21:30) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Katar'daki Mehmetçik'i Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Katar Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Unsur Komutanlığında Mehmetçik'i ziyaret etti.

"GURUR DUYUYORUZ"

TSK Kara Unsur Komutanı Albay Mustafa Aydın tarafından karşılanan Oktay, tören mangasını selamladı. Oktay, askerlere hitap ettiği konuşmada, Türk bayrağını Katar'da gururla dalgalandıran Mehmetçikleri selamladı. Türk milletinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selam ve muhabbetlerini askerlere ileten Oktay, Türk askeriyle dünyanın her yerinde gurur duyduklarını belirtti.

"DİMDİK DURURUZ"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay sözlerini, "Bizim bir ilkemiz var. Dünyanın neresinde olursa olsun eğer bir haksızlık varsa biz o haksızlığın karşısında dimdik dururuz. Askeri alandaki bu dik duruşumuzu Katar'da Türk milleti adına sergiliyorsunuz. Komuta kadememize, askerlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Herhangi bir ihtiyacınız olduğunda biz daima sizin yanınızdayız. Uçaktan iner inmez ilk olarak sizlerin yanına geldik, milletimizin saygı ve sevgilerini size getirdik." ifadelerini kullanarak devam etti.

"MÜSAADE ETMEYİZ"

Katar'ın dost toprağı olduğuna dikkat çeken Oktay, "Katarlı dostlarımıza dost yaklaşanlarla biz de dostuz, ama dostlarımıza yan bakan olursa hiç kusura bakmasınlar onlara müsaade etmeyiz. Bu, bizim ve sizin duruşunuzun ifadesidir, bu topraklarda. Dostça yaklaşana dostça yaklaşırız, farklı dilden anlayan olursa da o dilde cevap veririz. Bunda son derece kararlıyız. Verdiğiniz tüm hizmetler için sizlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Oktay, daha sonra beraberindeki heyetle inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlanan ve temmuz ayında faaliyete girmesi planlanan Müşterek Karargah Kışlası'na geçti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal