Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Fotoğraf Çektirdi Diye İşinden Oldu

Terör örgütü FETÖ ile mücadele Avrupa’da tüm hızıyla devam ederken Hollanda'da bir skandal yaşandı. FETÖ ile mücadele eden avukat Şükran İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf nedeni ile görevinden alındı.

01.05.2018-12:32 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-17:41)

BU FOTOĞRAF PENSİLVANYA'YI RAHATSIZ ETTİ 
İnce 459 çocuğu FETÖ okullarından kurtarmış başarısı nedeni ile de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirmişti. Volkskrant Gazetesi yaptığı iki haberle İnce'yi hedef göstermesi dikkat çekmişti.

FETÖ'NÜN PROPAGANDA YAYINLARINA GÖZ YUMULUYOR
Türkiye’de FETÖ’ye büyük darbe vurulsa da Avrapa ülkeleri terör örgütüne çanak tutmaya devam ediyor. FETÖ’nün yurt dışındaki yayın organlarının propagandalarına göz yumuluyor.  Bunun en son örneği günlerde Hollanda’da yaşandı. Örgüte karşı mücadele veren avukat Şükran İnce, FETÖ’cüler tarafından hedef tahtasına konularak işinden oldu.
TÜRK AİLELERİNE VERDİĞİ DESTEK GÖZE BATTI
Hollanda devletinde çalışan avukat Şükran İnce’nin, FETÖ'nün okullarında okuyan öğrencilerin kayıtlarının başka okullara alınmasını sağladığı gerekçesiyle görevden alındığı öğrenildi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kurulan Türk Ailelerine Yardım Komisyonu Başkanı olan İnce, 459 öğrencinin FETÖ okullarından alınmasına hukuki destek sağladı.
FETÖ'nün Hollanda’daki yayın organları, Türk ailelere destek veren İnce'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak hedef gösterdi. Yayınların ardından İnce’nin aylarca FETÖ tarafından telefon ve sosyal medya üzerinden tehdit edildiği, FETÖ’nün okulları ise İnce hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
FETÖ'CÜLER ŞİKAYET ETTİ, İŞİNDEN OLDU 
Avukat İnce’nin, FETÖ'nün okullarında okuyan 459 öğrenciyi kurtarmak için verdiği hukuk mücadelesi sonucunda öğrencilerin kayıtları başka okullara alındı. Bunun üzerine FETÖ’cüler şikâyeti sonucunda sözde özgürlükler ülkesi Hollanda, İnce’nin işine son verdi. İnce’nin Erdoğan’a verdiği destek ve FETÖ ile yaptığı güçlü mücadeleden sonra yaşadığı mağduriyet Batı’nın çifte standardını gözler önüne serdi.
'İŞTE BU AVUKAT' DİYE BAŞLIK ATTILAR  
Volkskrant adlı gazetenin 3 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanan "Gülen okullarının boşaltılmasının arkasındaki sebep işte bu avukat" başlıklı haberde; "Hollanda'da Gülen okulların boşaltılmasına sebebiyet veren Ankara'nın uzun kolunun neden olduğu görülmektedir. Buna sebep olan şahıs Erdoğan'ın güvendiği avukat Şükran İnce, Gülen okullarına yönelik karalama kampanyası yürüterek ailelerin okuldan gitmesi için baskı oluşturdu" ifadeleri kullanıldı.
Volkskrant gazetesi 15 Eylül 2016 tarihinde ikinci bir haber daha yaparak "Şükran İnce Hollanda'daki Türkleri Gülencilere karşı kışkırtıyor. Erdoğan hayranlığı ile bilinen hukukçu Güvenli bir şekilde okullara adı altında oluşturduğu komisyonlarla okuldan ayrılacak öğrencilerin listesini hazırlayıp, başka okullara geçmesinin önünü açtı" denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal