Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mal Varlığı Yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı bugün resmi gazetede yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sadece bir iş adamına borcu var.

05.07.2018-20:28 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-20:29)

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), 24 Haziran günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin sonuçlarına dair kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlandı. Resmi Gazete'de 24 Haziran seçimlerinin kesin seçim sonuçlarıyla beraber Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı da yayınlandı.

6 MİLYON 347 BİN LİRA NAKİT PARA

Resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mal bildirim beyanına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 ayrı bankada ve elinde toplam 6 milyon 347 bin TL nakit parası var.

GÜNEYSU'DA ARAZİ, KISIKLI'DA EV

Yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mal bildirim beyanına göre, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesi Dumanlı Köyü'nde değeri 10 bin TL olan 2 bin metrekare bir arazi ve Üsküdar Kısıklı'da değeri 4 milyon TL olan bir evi var.

TEK OTOMOBİLİ VAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alınış değeri 234 bin TL olan Audi A8 marka bir arabası var.

MEHMET GÜR'E 2 MİLYON LİRA BORCU VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mal varlığı bildirim beyannamesine göre, Mehmet Gür adlı iş adamına da toplam 2 milyon TL borcu var.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal