Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Külliye'de Ağırladığı Öğrenciler O Anı Anlattı

Ankara'da dün, 15 Temmuz Şehitler Anıtını ziyaret ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Külliye'ye davet edilen öğrenciler o anları anlattı.

05.12.2018-20:11 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-19:56) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Külliye'de Ağırladığı Öğrenciler O Anı Anlattı

Ankara'da dün, 15 Temmuz Şehitler Anıtını ziyaret ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Külliye'ye davet edilen liseli öğrenciler o anları anlattı. 

Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi öğrencileri dün 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Bu sırada yurtdışı temaslarını bitiren ve yurda dönen ve Ankara Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencileri gördü ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Havalimanındaki basın toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçen Erdoğan makam aracından inerek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencileri Külliye2ye davet etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaklaşık 40 dakika görüşen liseli öğrenciler bugün Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde bir araya geldi. Burada öğrencilerle yakından ilgilenen Bakan Pakdemirli, şu açıklamayı yaptı; ''Biz bu ülkeyi yeni nesillere emanet edeceğiz. En kıymetli misafirim sizlersiniz. Yarınlarda sizler bu ülkeyi yönetiyor olacaksınız. O yüzden biz bugün ne yapıyorsak, aslında sizler için yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız ile geçirdiğiniz anları, zamanları herkese anlatın. Uzun zaman geçirmişsiniz, öğrendim'' açıklamasını yaptı. 

Öğrencilerden Bilgi İlay Yıldız o anda yaşadıklarını şu şekilde anlattı; ''

Cumhurbaşkanımız oradan geçiyordu, korumalar vardı. Biz o zaman, ’Cumhurbaşkanımız geldiğinde hepimiz sesleniyoruz’ dedik, belki camını indirir diye gittik anıtın önüne. Baktık o anda konvoy başladı. Cumhurbaşkanımızın aracı geldiği gibi hepimiz, ’Cumhurbaşkanımız’, ’Reis’ diye el salladık. Baktık araç durdu. O anda bizim elimiz ayağımız titriyor, çok heyecanlıyız. İlk defa karşı karşıya geleceğiz. Koruması indi, ’Gelin gençler’ dedi. ’Cumhurbaşkanımız aracının camını indirir, oradan konuşur’ dedik. Baktık kapıyı açtı. Elini tuttuk, ’Efendim Adana’dan geldik, sizi aslında grup toplantısında görmek istedik’ dedik. ’Durun sakin olun, Adana’dan mı geldiniz?’ dedi. ’Evet efendim’ dedik. Ondan sonra ’Elin niye bu kadar soğuk?’ dedi. ’Efendim sizi beklerken çok üşüdüm’ dedim. Özel Kalemine döndü, ’Gençleri içeri alalım, beraber çay içelim’ dedi. Ondan sonra bizi konutunda ağırladı. 40 dakika görüşmüşüz, sanki 10 saniye gibiydi. Mükemmel oldu.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal