Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Parti Açıklaması: Tarih Oldular

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni parti iddialarıyla ilgili konuştu. Erdoğan, "Benzer olayları geçmişte de yaşadık. Grup kuracak milletvekili sayısıyla aramızdan ayrıldılar. Şimdi tarih oldular. Hatırlayan bile yok"" dedi.

05.07.2019-14:34 - (Son Güncelleme: 05.07.2019-15:05)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni parti iddialarıyla alaklaı "Partimin içindeki muvazzaf milletvekili arkadaşlarımın içinde böyle bir şey söz hususu değil. Partimle ilgisi olmayanların bu tür çalışması varsa ayrı mesele" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da kıldığı cuma namazının sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bir gazetecinin yeni parti iddialarıyla alaklaı sorusunu cevaplayan Erdoğan, şunları ifade etti:

"Şu anda benim partimin içindeki muvazzaf milletvekili arkadaşlarımın içinde böyle bir şey söz hususu değil. Partimle ilgisi olmayanların bu tür çalışması varsa ayrı mesele.

Benzer haberleri başkasından alıyoruz. Benzer olayları geçmişte de gördük. Grup kuracak milletvekili sayısıyla aramızdan ayrıldılar. Şimdi tarih oldular. Hatırlayan bile yok.

Her siyasi partinin bunlar maalesef yaşam süreci içinde olan olaylardır. Yola çıktığımız arkadaşlarımızı yoldaş olarak gördük fakat yoldaş olmaktan çıkıp farklı yöne gidenler oldu. Bu yolda birlikte yürüyen arkadaşımız bizim dava arkadaşımızdır."

Sonrasında başta İdlib olmak üzere Suriye'de olanlara değinen Erdoğan, "Bu zirveyi yapıp başta İdlib olmak üzere bu hususta neler yapabiliriz bunları görüşme imkanımız olacak. İdlib ile alaklı Rusya ve Türkiye olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal