Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Hedef!

Afrin'de yaşanan olayları değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı ve yeni hedefler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

02.04.2018-15:03 - (Son Güncelleme: 02.04.2018-14:56) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Hedef!

Başakşehir'de Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, İstanbul’da yapımı biten 80 okul ve 59 okul spor salonunun açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün sınıra yaptığı ziyaretin altın çizerek, ‘Son rakamı aldım, Afrin’de son rakam 3872 terörist öldürüldü. Akşam Afrin’deydik. En uç noktadaydık, sınırdaydık. Sanatçılarımız, sporcularımız, gazetecilerimiz askerlerimizle orada bir araya geldik. Askerlerle güzel bir buluşma oldu. Yeni yeni hedeflere ilerlemenin hazırlığını yapıyorlar. Yeni hedefleri de her an duyabilirsiniz.’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Şimdi artık Türkiye terör örgütlerinin sınırları dışında bulup inleri basılıyor. Onlar kaçıyor, biz kovalıyoruz. Afrin'e, Sincar'a kaçtılar. Bağdat'a özellikle söyledik, siz halledecekseniz halledin, yoksa biz girer hallederiz. Ve bütün bunlar için kimseden icazet beklemiyor, kimsenin gözüne bakmıyoruz.’ açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şu şekilde;

Spor salonlarımız ortalama 805 milyon liralık bir eğitim öğretim yatırımını ortaya koyuyor. Eğitim öğretim bütçede 1. sıraya yükseldi. Biz geldiğimizde 1. sırada milli savunma vardı. Nereden nereye geldiğimizi anlatması açısından bu çok önemli. Sınıfları akıllı tahtalarla donatarak eğitim öğretim alt yapısını tamamen modernleştirdik. 584 bin yeni öğretmenle eğitimci sayımızı 904 bine yükselterek sınıfları doldurduk.4+4+4 sistemiyle en önemli reformumuzu bu zamanda yaptık. Eğitim öğretime verilen zararı yok ettik. Bunlar en önemli engellerin ortadan kaldırılmasıydı. Müfredatı, ders kitaplarını modern bir anlayışla yeniden düzenliyoruz. Orada da yapılacak işler hala var.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal