Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: HDP ile İşbirliği Yapıp Şehit Cenazesine Gidiyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk'ta yaşadıklarıyla ilgili konuştu. Erdoğan, "Sen onlarla işbiliği içerisinde olacaksın sonra şehit cenazesine gideceksin. Sen onları hiç düşünmüyor musun? Acaba onlar nasıl karşılayacak." dedi.

27.04.2019-12:31 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:51)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kızılcahamam Kampında gündem ile alakalı önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde gerçekleştirilen saldırıyla alakalı, "Sen onlarla işbiliği içerisinde olacaksın sonra şehit cenazesine gideceksin. Sen onları hiç düşünmüyor musun? Acaba onlar nasıl karşılayacak." dedi.

"HDP İLE İŞBİRLİĞİ YAPMIŞSIN"

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"CHP zihniyeti hep yaptığı gibi geçen hafta şehit cenazesinde meydana gelen olayı çığrından çıkarmaya uğraştı. İşi şehit yakınlarına, halkımıza ve çalışma arkadaşlarımıza hakarete götürdüler. Seçim sürecinde kendini PKK güdümünden kurtaramamış ittifak yapmış atması gereken adımlara daha dikkat etmeleri lazım. Bu şehit senin işbirliği yaptığın PKK'nın canavarlarının alçaklarının siyasi ayağı olan HDP ile ittifak yapmışsın. Bunu söylemeyelim mi yutalım mı? Sen onlarla işbiliği içerisinde olacaksın sonra şehit cenazesine gideceksin. Sen onları hiç düşünmüyor musun? Acaba onlar nasıl karşılayacak."

"KALKIP DA BİR GEÇMİŞ OLSUN DEMEDİN"

"Sen siyasi istismar için oraya gidiyorsun, şehit cenazesi için değil. Bunların bazı hokkabazları çıkıyor hükümetten kimse orada bulunmuyordu diyor. Çubuk'ta Cumhur İttifakı'nın yüzde 72 gibi bir oyu var. Orada sen yoksun. Kalkıyorsun o köyü terörist ilan ediyorsun. Nasıl sözler kullandıklarının farkında değiller. Biz hiç kimsenin şiddete maruz kalmasını kabul etmeyiz. Bay Kemal Hacı Bektaş'ta Bakanımız Bekir Bey'in senin gözlerinin önünde nasıl saldırıya uğradığını biliyoruz. Kalkıp da bir geçmiş olsun demedin. Bunlar da bizim kayıtlarımızda var.""

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal