Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul'a Yönelik Değerlendirme

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"İstanbul'da da yapılan her hayırlı işin yanında yer alırken bizim hayata geçirmeye çalıştığımız hayırlı işlerin önünün kesilmesine de izin vermeyeceğiz."dedi.

18.01.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-17:09) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul'a Yönelik Değerlendirme

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak açılış programında Kanal İstanbul Projesine yönelik önemli bir değerlendirme yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya yönelik açıklamaları şöyledir;

"İstanbul'da da yapılan her hayırlı işin yanında yer alırken bizim hayata geçirmeye çalıştığımız hayırlı işlerin önünün kesilmesine de izin vermeyeceğiz. Bizim açımızdan Kanal İstanbul Projesi'ni tartışma gibi bir durum söz konusu değil. Kanal İstanbul'u yapmakta geç bile kaldık. Kanal İstanbul'un inşa maliyeti birilerinin söylediği gibi 125 milyar lira değil, şu an itibarıyla 75 milyar lira olarak hesaplanıyor. Kanal İstanbul'a karşı çıkanların, bu projenin aslında ne olduğu konusunda en küçük bir bilgileri veya fikirleri bulunmadığından eminiz. Ne işimiz var Suriye'de diyen bir kafanın Türkiye ile bağlarında sorun vardır. Türkiye güney sınırlarını koruma altına alana kadar Suriye'de bulunmaya devam edecektir. Libya ile anlaşarak tüm dünyayı şaşırtacak bir denklem kurduk."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal