Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadın Üniversitesi Talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mukogawa Kadın Üniversitesi'nde konuştu. Erdoğan, Türkiye'de kadın üniversitesi olmadığını ancak bunun adımlarını atacaklarını söyledi.

27.06.2019-11:53 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-11:48)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mukogawa Kadın Üniversitesi'nde yapılan 'Fahri Doktora Unvanı' töreninde açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Japonya'da 80 üniversite kadın üniversitesi var. Bu bizler için çok manalı. Bizde böyle bir şey yok. Olması durumunda neler olur ayrı bir soru işareti.

80 kadın üniversitesini incelemek suretiyle ülkemde de bunun adımını atacağız.

Türkiye olarak son 17 senede kadın hakları hususunda birçok tarihi reforma imza attık. 40 senelik siyasi yaşamımda elde ettiğim başarının arkasında mutlaka kadınların emeği ve gayreti vardır.

(Suriyeli mülteciler) Pek çok Batılı komşumuz yüksek duvarlar arkasına saklanmayı, dikenli tel örgülerin arkasında huzur aramayı seçti. Ne evlatlarının minik cesetlerine sarılan annelerin, babaların feryatları ne hapishanelerden yansıyan işkence görüntüleri ne de masum çocukların gözyaşları maalesef birilerini harekete geçirmeye yetmedi.

Koşullar ne olursa olsun Türkiye olarak etnik kimliğine, inancına, teninin rengine bakmadan mazlum ve mağdurlara sahip çıkmayı sürdüreceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal