Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul Yorumu: Yolsuzluğun Olduğu Apaçık Ortada

Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD Genel Kurulu'nda İstanbul seçimleriyle ilgili konuştu. Seçimlerde açık bir usulsüzlük olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bir yolsuzluğun olduğu apaçık ortadayken bunu kovalamayalım mı" dedi.

04.05.2019-15:38 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-15:30)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul seçimleri ile alakalı açıklamalar yaptı. "Artık yetti" diyen Erdoğan, "Usulsüzlüğün ve yolsuzluğun olduğu meydanda. Bu yolsuzluğun ortadan kalkması gerektiğini anlatıyoruz" sözlerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bakırköy'de MÜSİAD 25. Olağan Genel Kurulu'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Ekonomide attığımız adımlarla hem halkımızı zenginleştirdik hem de devleti güçlendirdik. Dış politikada ülkemizin algısını değiştirdik. Pasaportumuza itibar kazandırdık. Hiçbir vatandaşımızın aç ve açıkta kalmamasını sağlamaya uğraştık."

"BUNU KOVALAMAYALIM MI?"

"Terör mühendisliği çabası sonuç vermeyince birliğimize saldırmaya başladılar. Seçimleri halkın iradesini tartışma konusu yaparak birliğimizin çimentosunu çatlatma hesabı yapıyorlar. Buradan açıklıyorum. Biz hiçbir zaman halkın iradesinin üstünde bir irade tanımadık, tanımayacağız. Sandıktan çıkan her oyun yerini bulması için uğraşıyoruz. Tüm çabamız halkın oyunun kıymetini millete iadedir. Yolsuzluklarla, hukuksuzlukla 31 Mart'ı kurban etmek istemiyoruz. İstanbul'da bindelerle oynanan bir oyun, yolsuzluklar var. Halkımın oyunu takip etmek onun sonucunu kovalamak zorundayım. 13 bine dek oylar düşüyorsa burada bir yolsuzluğun olduğu apaçık meydandayken bunu kovalamayalım mı?"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal