Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hasta Ziyaretleri!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı ve tıp doktoru Alaeddin Yavaşca'yı, Jandarma Uzman Çavuş Karataş'ı ve SMA hastası Dilan Demir'i hastanede ziyaret etti.

09.12.2019-09:29 - (Son Güncelleme: 09.12.2019-10:46)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, klasik Türk müziği sanatçısı ve tıp doktoru Alaeddin Yavaşca, teröristler saldırısında yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Karataş ve SMA hastası  Dilan Kardelen Demir'e yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarındanaktarılan açıklamaya göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Üst Düzey Kamu ve Özel Sektör Yatırım Konferansı'ndaki programından sonra, Koç Üniversitesi Hastanesine intikal etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanede, Ağrı'da teröristlerle çıkan çatışmada sırtından yaralanan 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Karataş ve 93 yaşındaki klasik Türk müziği sanatçısı ve tıp doktoru Alaeddin Yavaşca'yı ziyaret ederek, hoş bir sohbet gerçekleştirdi.
Recep Tayyip Erdoğan, bunun ardından hastanede müşahede altında olan SMA hastası 17 yaşındaki Dilan Kardelen Demir'i görmeye giderek, geçmiş olsun dileklerini bildirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal