Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ Açıklaması: Acırsak Acınacak Hale Geliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'dan Özel Harekat Başkanlığı Yeni Binası Açılış Töreni'nde konuştu. FETÖ'ye yüklenen Erdoğan, "Şunu ilke olarak ifade ediyorum; acırsak, acınacak duruma düşeriz" dedi.

10.04.2019-15:56 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-15:42) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ Açıklaması: Acırsak Acınacak Hale Geliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Teşkilatı'nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı Yeni Binası Açılış Töreni'nde açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

'ACIRSAK ACINACAK HALE GELİRİZ'

Açık konuşmak lazımsa, FETÖ'nün ihanet üyelerini kurumlarımızdan tam olarak temizleyemediğimizi fark ediyoruz. Bazıları ağlıyor geliyor... Kusura kalmayın. Şuanda hukuk sistemi içerisinde gereken yapılıyor. Şunu ilke olarak ifade ediyorum; acırsak, acınacak duruma düşeriz. Biz titiz bir çalışmayla kimseyi mağdur etmeden, kimseyi de cezasız bırakmama çabası içerisindeyiz. Şehitlerimize ve gazilerimize tersi durumda nasıl hesap veririz. Bize durmak ve dinlenmek yasaktır. Polislerimize sadece bu şekilde layık olabileceğimizi düşünüyorum.

'YENİ MESAJLAR VERECEĞİZ'

Ülkemizi farklı cephelerden sıkıştırmanın çabası içerisindeler. Halkımızı birbirine düşürmek isteyenler çevirmedik oyun koymadılar. İşi darbe kalkışmasına vardırmalarına karşın Allah'a hamd olsun netice alamadılar. Buna karşın halen aynı senaryoda ısrar edenlere çok yakında yeni mesajlar vereceğiz. Çok yakında anlayacakları dilden yeni mesajlar vereceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal