Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na: İspatla Her Şeyi Bırakırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya mitinginde Tank Palet Fabrikası ile alakalı açıklama yaptı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalan söylediğini ifade eden Erdoğan, "Fabrikanın satıldığını ispatla her şeyi bırakırım" dedi.

19.03.2019-16:07 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-15:57) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na: İspatla Her Şeyi Bırakırım

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler çerçevesinde Sakarya'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okudu. Erdoğan, tank palet fabrikasının Katarlılara satıldığını iddia eden Kılıçdaroğlu'na "İspatla her şeyi bırakırım" diye seslendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da yapılan mitingde halka hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"ARİFİYE'DEKİ FABRİKA SATILMADI"

Bay Kemal var ya, çok garip bir insan. Arifiye'de ana bakım fabrikası fırtına obüsü, optik malzemeler imal eden önemli bir tesistir. Bu tesisi daha etkin kulllanmak şart haline gelmiştir. Bunu kamu olanakları ile yapmaya kalktığımızda 50 milyon dolar lazımdı. Biz burada farklı bir adım attık. Hızlı iş üretme süreçlerine geçmeye gereksinim var. Fabrikanın işletmesini BMC'nin yüzde 50-50 Katar'la orada ortaklığımız var. Aynı ortaklığı buraya da taşıdık. 25 seneliğine burayı BMC'ye verdik. Bay Kemal ne diyor, sattılar diyor. Satılan birisi varsa sensin. Neden yalan söylüyorsun. Burada bir mülkiyet devri söz hususu değildir. Dürüst değilsin. Bu fabrikanın yalnızca işletmesi özel sektörde olacak 25 seneliğine.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal