Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'de Sürpriz Teklif: Merkezi İstanbul Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan BM konuşmasında sürpriz bir teklif geldi. BM Gençlik Kuruluşu'nun tesis edilmesini isteyen Erdoğan, "Merkezinin de İstanbul olmasını teklif ediyoruz" dedi.

25.09.2018-19:59 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-19:54) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'de Sürpriz Teklif: Merkezi İstanbul Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 73. BM Genel Kurulu konuşmasında BM'ye sürpriz bir öneride bulundu. Erdoğan, "BM kapsamında geleceğimiz olan gençlerimizle alakalı bir kuruluşa gereksinim var. Türkiye olarak, BM Gençlik Kuruluşu'nun bir an önce kurulmasını, merkezinin de İstanbul olmasını öneriyoruz." ifadelerini kullandı.

"BM GENÇLİK KURULUŞU'NUN MERKEZİNİN İSTANBUL'DA OLMASINI TEKLİF EDİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Kurula yaptığı konuşmasında BM Gençlik Kuruluşu teklifi yaparak şöyle konuştu:

"BM kapsamında geleceğimiz olan gençlerimizle alakalı bir kuruluşa gereksinim var. Türkiye olarak, BM Gençlik Kuruluşu'nun bir an önce kurulmasını, merkezinin de İstanbul olmasını öneriyoruz.

"İNŞA EDİLMEKTE OLAN GENÇLİK MERKEZİNİ BU KURULUŞA TAHSİS EDEBİLİRİZ"

Halen inşa edilmekte olan gençlik merkezini bu kuruluşa verebiliriz. BM uluslararası yaşlılık ajansı ülkemizde açılıyor. 10 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak bu kurultaya sizleri davet ediyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal