Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zillet İttifakına Osmanlı Tokadı Atacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da vatandaşlara seslenerek önemli açıklamalarda bulundu.

17.02.2019-15:23 - (Son Güncelleme: 17.02.2019-15:42) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zillet İttifakına Osmanlı Tokadı Atacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni için gittiği Afyonkarahisar'da vatandaşlara hitap etti.

"TUZAKLARI BOZMALIYIZ"

31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "31 Mart'ta ülkemize kurulmaya çalışılan tuzağı bozmalıyız. Bizler sizlerin huzuru ve güveni için çalışıyoruz." dedi.

"MEHMETÇİK VAKFINA HİBE EDECEĞİZ"

Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı açtığı tüm davaları kazandığını açıklayan Cumhurbaşkanı, "Bütün davaları kazanıyorum. Biliyorsunuz birisinden 1,5 milyon, birisinden 1 milyon. İnşallah şimdi onları aldıktan sonra da hemen Mehmetçik Vakfımıza onu hibe edeceğiz. Çünkü Bay Kemal benim Mehmetçik'imi hep küçümsemiştir." diye konuştu.

ZİLLET İTTİFAKINI ELEŞTİRDİ

Millet İttifakı'na da sert yüklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"HDP'nin kongrelerinde bizim İstiklal Marşımız bile okunmaz. Bay Kemal sen bunlarla nasıl kol kola giriyorsun. İyi Parti, Saadet Partisi siz nasıl kol kola giriyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

DOSTA GÜVEN DÜŞMANA KORKU

Cumhur İttifakı'nın dosta güven düşmana korku salacağını söyleyen Erdoğan, "Türkiye'nin bekası, milletimizin huzuru, evlatlarımızın geleceği için 31 Mart seçimlerinden AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak dosta güven, düşmana korku salacak tarihi bir zaferle çıkmak istiyoruz." dedi.

HIZLI TREN MÜJDESİ

Konuşmasında Afyonlulara bir de müjde veren Cumhurbaşkanı, "Hızlı trenle Afyonkarahisar ile Ankara arası 1,5 saate, İstanbul arası 3,5 saate, İzmir arası 2 saate düşecek." diyerek müjdeyi açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal