Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin Kardeşliği Perçinlemekten Başka Yolu Yoktur

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi sizlere soruyorum, öyle bir cevap vereceksiniz ki ta okyanusun ötesinden duyulacak. İslam karşıtlarının dizlerinin bağı çözülecek." diye konuştu.

19.03.2019-18:40 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-19:07) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin Kardeşliği Perçinlemekten Başka Yolu Yoktur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de partisi tarafından düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

KOCAELİ'Yİ BİZZAT TAKİP EDECEĞİM

Konuşmasına Kocaeli'de yaşayan vatandaşları selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı, "Kocaeli'nin tüm ilçelerini, mahallelerini en kalbi duygularımla selamlıyorum. Muhabbetiniz, dayanışmanız, sokaklara, balkonlara, caddelere taşan heyecanınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizleri 31 Mart'a hazır görüyorum. 31 Mart akşamı inşallah bu kalabalığı takip edeceğim." diye konuştu.

DİZLERİNİN BAĞI ÇÖZÜLECEK

31 Mart için vatandaşlara çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyanın öbür ucundaki Türk, Müslüman düşmanlarına hadlerini bildirecek bir sonuç bekliyorum. Bizans artıklarına şöyle okkalı bir Osmanlı tokadını indirmenizi istiyorum. Şimdi sizlere soruyorum, öyle bir cevap vereceksiniz ki ta okyanusun ötesinden duyulacak. İslam karşıtlarının dizlerinin bağı çözülecek. Öyle bir haykıracaksınız ki, 'Haçlılar mescitlerimize dokunmaz' diyen Pensilvanya'daki şarlatanın, Kandil'dekilerin yürekleri ağzına gelecek." ifadelerini kullandı.

BİZ TESADÜFLERİN BİR ARAYA GETİRDİĞİ BİR MİLLET DEĞİLİZ

Türkiye'nin tesadüfler sonucu oluşmuş bir ülke olmadığını belirten Cumhurbaşkanı, "Biz tarihimizden sadece ders almayız, aynı zamanda ibret, kuvvet, cesaret, ilham alırız. Dün Çanakkale deniz zaferimizin 104. yıldönümünü kutladık. Çanakkale'yi geçilmez kılan şehitlerimizin aziz hatıralarını yad ettik. Biz tesadüflerin bir araya getirdiği bir millet değiliz. Biz emperyalistlerin masa başında kurduğu bir ülke değiliz. İşgalin sınırlarını çizdiği bir devlet de değiliz." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Zelanda'daki terör saldırısına ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'İslam dünyasından kaynaklanan terör' açıklamasına da sert tepki gösterek "Namaz kılan 3 yaşındaki çocukları alçakça kurşunlayanlar, merhaba kardeşim diyen müminleri kalleşçe şehit edenler, bize 'Boğazın batısını geçme' tehdidine yeltenenler bu müptezeller önce bu milletin tarihini iyi bir öğrensin. Şu ifadeye bak 'İslam dünyasından kaynaklanan terör'. şu hale bak! Bu da Avusturalyalı bir ırkçı senatör. Ha bay Kemal, ha bu adam! Ne farkınız var? CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum bay Kemal'in İslam dünyasını terör kaynağı olarak görmesi karşısında hala bu adamın peşinden nasıl gidiyorsunuz?" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal