Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'ın Sözlerine Cevap Verdi: Geç Kalınmış Açıklama!

ABD Başkanı Donald Trump'ın "Türkiye ile ilişkilerimiz normale dönecek" açıklamasını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geciken bir açıklama" dedi.

16.10.2018-13:15 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-13:11) Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'ın Sözlerine Cevap Verdi: Geç Kalınmış Açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti grubunun sonrasında medya mensuplarına gündemdeki meseleleri ile alakalı açıklamalar yaptı. Rahip Brunson krizinin sonrasında, "İlişkilerimiz normale dönecek" diyen ABD Başkanı Donald Trump'a cevap veren Erdoğan, "Geciken bir açıklama" ifadesini kullandı.

"TEHDİTLE NETİCE ALMA YOLUNA GİTMEYİN"

Açıklamasının ilerleyen kısmında "Türk yargısına güvenin tehditle sonuç alma yoluna gitmeyin" diyen Erdoğan, "Türk yargısı kendisine olan güveni boşa çıkarmadı" dedi.

TRUMP TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Brunson'ın serbest bırakılmasının sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destekleri için teşekkür ediyorum. Brunson'ın serbest kalması için Türkiye ile bir anlaşma olmadı. Ben rehineler için anlaşma yapmam. Gene de ABD tarafında bir takdir var ve bu hamle ABD ile Türkiye ilişkilerinin iyi, belki de harika bir yola girmesine sebep olacak." sözlerine yer vermişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal