Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristler Kaçacak Delik Arıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uşak'ta vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Pensilvanya, hani ne oldu; sesin niye çıkmıyor?" diye konuştu.

27.03.2019-19:23 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-19:22) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristler Kaçacak Delik Arıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uşak'ta düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

YİNE OYUNLAR OYNUYORLAR

Seçim öncesinde algı operasyonları yapıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son günlerde döviz kuru üzerinden yine birtakım oyun oynuyorlar. Türkiye enflasyonu dizginlemeye, yatırımları hızlandırmaya, istihdamı artırmaya başladıkça, ihracatını, döviz rezervlerini yükselttikçe, güven endeksleri yeniden güçlendikçe daha da azgınlaşıyorlar." diye konuştu.

KAÇACAK DELİK ARIYORLAR

Terörle mücadelenin başarılı şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Erdoğan, "Kandil'de kaçacak delik arıyorlar. Mehmetlerimiz, F-16'larıyla tanklarıyla yürüdü, yürüyoruz. Onlar kaçacak, biz kovalayacağız." ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'NİN KADRO SORUNU YOKTUR

AK Parti'den ayrılarak yeni parti kurulacağına dair iddialar hakkında da net mesajlar veren Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti'nin gölgesinde büyüyüp, fırsattan istifade karşısına geçenleri unutmayacağız. Bu trenden inen bir daha bu trene binemez, kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın, AK Parti'nin kadro problemi hamdolsun yoktur" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal