Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rezil Oluruz Diye IMF Bizden Borç Almaktan Vazgeçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Denizli İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "IMF rezil oluruz kaygısıyla bizden borç almaktan vaz geçti" dedi.

07.04.2018-23:33 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-23:40) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rezil Oluruz Diye IMF Bizden Borç Almaktan Vazgeçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de AK Parti il kongresinde açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli detaylar;

"GURUR RABBİMİZE AİTTİR"

"6 Nisan'daki ataleti üzerinden silkinip atmış bir Denizli gördüm. Artık metal yorgunluğu kalmadı. Yeniden diriliş hamlesi var. İnsanlara mütevazi bir halde yaklaşalım. Her şeyden önce ne olursak olalım, insan olalım. Gurur Allah'a aittir.

Marmaray, Avrasya Tüneli, Osmangazi Tüneli, Yavus Sultan Selim Köprüsü'nü tamamlayıp faaliyete geçirdik. Dev Havalimanını İstanbul'a yapıyoruz. Yolcu Kapasitesi yıllık 90 milyon. 2023 yılında kapasite 150 milyon olacak."

"IMF, REZİL OLURUZ DİYE BİZDEN PARA ALMADI"

"IMF'ye artık bizim borcumuz kalmadı. Onlar bizden borç istediler. 5 milyar dolar verecektik, ama sonra Türklerden para aldık diye rezil oluruz düşüncesiyle vazgeçtiler.

Şimdi kendi SİHA'larımızda terörsitleri etkisiz hale getiriyoruz. ABD'den SİHA istedik, kongre onay vermedi diye reddettiler. Bu tür şeyler bizi teknoloji sahibi yaptı. Zırhlı taşıyıcılarınızı kendiniz yapmazsanız, düşman sizi kuş kafesinde avlar gibi vurur. Ama şimdi biz bunları da yapıyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal