Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'lıların Elinden Topladık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda Uluslararası Zeytin Dalı Barış Ödülleri Töreni ve "Kudüs'ün Son Yüzyılı" Belgeseli Galası'nda davetlilere hitap etti.

07.05.2018-13:49 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-13:42) Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'lıların Elinden Topladık

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması sırasında ABD ve İsraili Betimleyerek terör örgütü PKK'nın elindeki silahları bizim aldığımızı vurguladı

BİZ O SİLAHLARI PKK'LILARIN ELİNDEN TOPLADIK

Gönderdikleri silahları sorduğumuz zaman seri numaraların aldık diyorlardı. Kimi aldatıyorsunuz, biz bunları Irak'ta gördük. Biz o silahların bir kısmını PKK'lıların elinden kendimiz topladık. Biz bunları biliyoruz. İnsanları öldürmek için gösterdikleri gayretin onda birini insanları kurtarmak için harcasalar aslında dert olmayacak.

İSRAİL'DEN İKİ DÜNYADA DA DAVACI OLACAĞIZ

"Filistin ve Kudüs'te yaşananlar zalimlerin zulümlerini meşrulaştırma çabasından başka bir şey değildir. İsrain'in Filistinlilere karşı uyguladığı şiddet zalimin zulmünü her geçen gün arttırdığını gösteriyor. Bu duruma uluslararası toplumun gösterdiği kayıtsızlık hiçbir halkın güvende olamayacağı bir geleceğin işaretidir. Biz İsrail'den iki dünyada da davacıyız. Dünya 5'ten büyüktür diyerek itirazlarımızı dile getiriyoruz. Dünyadaki ülkelerin güvenliğini 5 ülkenin keyfine bırakan bir sistemin sürdürülebilirliği yoktur. Birleşmiş Milletler'in kesinlikle reforme edilmesi şarttır.

DAİMA HAKK'IN VE HAKLININ YANINDA YER ALMAK

Güçsüz ile güçlünün hikayesi.. Habil aslında Kabil'den daha güçlüydü. Sadece Kabil, Habil'den daha vicdansız ve fesattı. Bunlar kötü ama hepsi insana dair hasletlerdir. Gerçek bu. İyi ve kötü, hak ve batıl arasında seçim yapma iradesi mahlukatın en şereflisi yapan temel haktır. İnsanlık tarihindeki haksızlıkların gerisinde bu irade vardır. Bize düşen daima Hakk'ın ve haklının yanında yer almaktır. Gözümüzün önündeki bu hakikate ulaşmak kolay değil. Tek derleri pastadan pay almak isteyenler dünyamızı yakıp yıkarken geride kurbanlar bıraktılar. Filistinlilerin 70 yıldır maruz kaldığı saldırılar, Suriyelilerin, Iraklıların yaşadığı trajediler bundandır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;