Cumhurbaşkanı Erdoğan PKK Saldırısına Uğrayan TRT Ailesine 'Geçmiş Olsun' Dileğinde Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT World'ün Londra merkezine terör örgütü PKK sempatizanları tarafınsan gerçekleştirilen saldırı sebebi ile TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'le görüşerek, bilgi aldı.

25.04.2019-15:01 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-16:45) Cumhurbaşkanı Erdoğan PKK Saldırısına Uğrayan TRT Ailesine 'Geçmiş Olsun' Dileğinde Bulundu

Eli kanlı terör örgütü PKK sempatizanları, geçtiğimiz gün, TRT World'ün Gray's Inn Road'daki merkezine gelmiş ve binanın lobisine girmişti.

Ortalama 50 terör örgütü yandaşı, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri ile örgütü simgeleyen bez parçaları taşıyıp, lobiyi yaklaşık bir saat kadar işgal etmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, TRT World'ün Londra merkezine terör örgütü PKK sempatizanları tarafından gerçekleştirilen saldırı sebebi ile TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'le telefonda görüştüğü ifade edildi.

PKK yandaşı bir grubun TRT World'ün Londra merkezine ilişkin saldırısı hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İbrahim Eren ve TRT ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal