Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mansur Yavaş Hakkında İlk Defa Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş hakkında ilk defa konuştu. Erdoğan, "Seçimde iki defa kaybetmiş bir kişiyi, seçimin ardından CHP’nin kapısına uğramayıp, alengirli işlere bulaşan bu kişiyi adayımız diye Ankaralıların karşısına çıkardılar" dedi.

14.03.2019-17:13 - (Son Güncelleme: 14.03.2019-17:03) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mansur Yavaş Hakkında İlk Defa Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Yenimahalle'de yapılan mitingde Millet İttifakı için dikkat çekici açıklamalar yaptı. Erdoğa "Biz başarıyı ödüllendirirken muhalefet ne yaptı? Tencere yuvarlandı kapağını buldu. Bay Kemal gitti kendisi gibi birisini buldu. Seçimde iki defa kaybetmiş bir kişiyi, seçimin ardından CHP’nin kapısına uğramayıp, alengirli işlere bulaşan bu kişiyi adayımız diye Ankaralıların karşısına çıkardılar.

Bir bukalemun ittifakı kurdular. Doğu'da bölücü, Batı'da Atatürkçü, Ankara'da ülkücü her biçime giren bukalemun gibi bir ittifak kurdular. CHP'nin başındaki kişi Ankara'da bozkurt işaretiyle geziyor. Yanındaki hanım da vatan millet edebiyatı yapıyor. Haydaa nereden çıktı bu!" sözlerini kullandı.

HAYDAA NEREDEN ÇIKTI BU!

Biz başarıyı ödüllendirirken muhalefet ne yaptı? Tencere yuvarlandı kapağını buldu. Bay Kemal gitti kendisi gibi birisini buldu. Devamlı kaybeden birini aday yaptı. Daha önce iki defa yenilmiş hatta geçmişte belediye başkanlığı yapmış bir yerde dahi yüzde 10’u zor aşmış birini aday yaptı.

Seçimden sonra CHP’nin kapısına uğramayıp, alengirli işlere girişen bu kişiyi adayımız diye Ankaralıların karşısına çıkardılar. Doğu'da bölücü, Batı'da Atatürkçü, Ankara'da ülkücü her biçime giren bukalemun gibi bir ittifak kurdular. CHP'nin başındaki kişi Ankara'da bozkurt işaretiyle geziyor. Yanındaki hanım da vatan millet edebiyatı yapıyor. Haydaa nereden çıktı bu!

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal