Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse Bu Ülkede Darbe Yapamaz

"Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak yeniden düzenlenen Yassıada'yı ziyaret ederek çalışmalar konusunda bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kimse bu ülkede darbe yapamaz. Bütün mesele bizim güç kazanmamızdır." diye konuştu.

26.05.2019-19:20 - (Son Güncelleme: 28.05.2019-01:04)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak yeniden düzenlenen Yassıada'yı ziyaret ederek çalışmalar konusunda bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Çamlıca Camisi'ndeki programının ardından helikopterle Yassıada'ya geldi.

KONGRE VE SERGİ ALANLARINI GEZEREK BİLGİ ALDI  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönemin Başbakanı Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam kararının alındığı Yassıada'da yapımı devam eden kongre ve sergi alanlarını gezerek bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra basın mensuplarıyla bir söyleşi gerçekleştirdi.

"YIL SONU İTİBARİYLE AÇILIŞINI YAPACAĞIZ"  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın yıl sonu itibariyle açılışını yapacağız. Sivriada'da amfi tiyatro yapabilirsek süper bir şey olur. Sivriada'yı da cazibe merkezi haline getirebileceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal