Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu Eleştirince CHP ve İYİ Partililer Alanı Terk Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz'u anma töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenince Kocaeli’de demokrasi nöbetine katılan CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP’liler ve İYİ Partililer alanı terk etti.

16.07.2019-09:52 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-09:49) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu Eleştirince CHP ve İYİ Partililer Alanı Terk Etti

15 Temmuz darbe kalkışmasının 3. senesi sebebiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında demokrasi nöbeti tutuldu.

Nöbete katılanlar arasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve parti yöneticileri de bulunuyordu.

Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması dev ekrandan yansıtıldı.

ALANI TERK ETTİLER

Erdoğan konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenerek, “O gece burası iki anı belirledik. Bunlardan bir tanesi saat 23.15 civarı ve tankların arasından Sayın Bay Kemal gelip Bakırköy’e gitti" deyince CHP ve İyi Partililer alanı terk etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kimseye selam vermeden alandan ayrıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Bugün Milli Birlik Günü, bugün kucaklayıcı olması lazımdı” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal