Cumhurbaşkanı Erdoğan Kendisine Uzatılan Nottaki Eksiği Gördü: Telefon Numarasını Alın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya mitinginde halka hitap etti. Burada kendisine uzatılan bir notu inceleyen Erdoğan, "Burada telefon numarası yok. Adresine nasıl geleceğim? Telefon numarasını alın" dedi.

22.03.2019-17:22 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-17:14) Cumhurbaşkanı Erdoğan Kendisine Uzatılan Nottaki Eksiği Gördü: Telefon Numarasını Alın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri çerçevesinde Konya'da vatandaşlara hitap etti. Konuşması sırasında alandaki vatandaşlardan uzatılan notu inceleyen Erdoğan, "Burada telefon numarası yok. Adresine nasıl geleceğim? Telefon numarasını alın" diyerek talimatı verdi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Atay ve ilçe belediye başkan adaylarının her birinin gönülleri fethedecek projeleri olduğunu söyleyen Erdoğan, "Devam diyoruz. Bugüne dek nasıl geldik, bundan böyle da devam inşallah. Biz de Cumhurbaşkanlığı, bakanlıklarımız olarak Konya'nın her mücadelesinde bugüne dek nasıl olduysa yeni sistemle bundan böyle de yanında olacağız. Artık eskisi gibi değil. Cumhurbaşkanı, kabine, Konya Büyükşehir, ilçeler, üçlü mekanizma, inşallah el ele Konya'yı daha ileriye taşıyacağız." sözlerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

"Gönül belediyeciliği her kente yakışır fakat en fazla da Konya'ya yakışır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur kardeşimin gönülleri fethedecek projeleri var. Biz de cumhurbaşkanlığı olarak Konya'nın bundan böyle yanında olacağız. Metro başta olmak üzere kentimizin geleceği için bütün yatırımların hayata geçirilmesi hususunda takipçisi olacağım. Eskiler yitik yitirildiği yerde bulunur derler. Biz de inşallah kaybettiğimizi Konya'da bulacağız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal