Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul ve Ankara'da Seçimi Kaybetmedik

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Kızılcahamam toplantısında İstanbul ve Ankara seçimleriyle ilgili konuştu. Erdoğan, "İstanbul ve Ankara'da seçimi kaybetmedik, tam aksine seçimi kazandık" dedi.

27.04.2019-11:47 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:44)

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Yüzde 44'lük oy oranını gördük. Her seçim bir sınavdır, bir mücadeledir, bir muhasebedir. Bu mücadeleden bir defa daha alnımızın akıyla çıktık.

Türkiye çapında AK Parti olarak yüzde 44,4'lük oy oranını gördük. Bu sonuç, AK Parti olarak girdiğimiz mahalli idareler seçimlerinde aldığımız en yüksek ikinci oy oranıdır.

"İSTANBUL VE ANKARA'DA SEÇİMİ KAYBETMEDİK"

İstanbul ve Ankara'da seçimi kaybetmedik, tam aksine seçimi kazandık. 'Sayın Genel Başkan ne diyor?' diyenleriniz olabilir. Her şeyden önce kazanmak nedir kaybetmek nedir? Bunun üstünde ayrıca durmak lazım. İstanbul'da 39 ilçenin 25'ini ittifak olarak kazanmış bulunuyoruz.

"İSTANBUL'DAKİ SEÇİM SÜRECİNİ SONUNA KADAR TAKİP EDECEĞİZ"

YSK tarafından değerlendirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle alakalı süreci sonuna dek izliyoruz, izleyeceğiz. AK Parti ümidini kesti diyorlar. Sonuna dek hukuk mücadelemize devam edeceğiz. Bu iş bitti, kaybettik aşamasında değiliz.

CHP'nin Seçim Kanunumuzda yeri olan itiraz yollarını kullandığımız için bizi hedef göstermesi, pervasızca bize saldırması tam manasıyla trajikomik bir haldir.

Burada çok önemlibir örgütlü organizasyon söz konusu. Elimizdeki belgeler bunu kanıtlıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal