Cumhurbaşkanı Erdoğan İnce'nin İddialarına Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin AK Parti'yi kurmadan önce Pensilvanya ile görüştüğünü öne süren CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'ye, " Madem ki böyle bir iddiada bulunuyorsun, bunu ispat etmen gerekir. İspat edemezsen namertsin" diyerek seslendi.

28.05.2018-17:27 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-18:51)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, "Sen 2001'de partiyi kurarken icazet almaya Pensilvanya'ya gittin mi gitmedin mi? Soru o soru basit. Kiminle gittiğini de biliyorum" açıklamasına Akhisar’dan cevap verdi.

CHP’li aday İnce için 'çırak' ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sana buradan ben bir nasihatte bulunayım. Sen siyasette daha çok çok çıraksın. Siyaset dürüstlük ister. Senin genel başkanın yalancı ama sen de erkenden bir şeyler kaptın başladın yalana. Madem ki böyle bir iddiada bulunuyorsun, bunu ispat etmen gerekir. İspat edemezsen namertsin" diye konuştu.

AK Parti'nin Manisa mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

'EY İNCE, SEN NEREDE GEZİYORSUN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’24 Haziran'da milletimizden yeniden hizmet için yatırım için destek istiyoruz. Güçlü Meclis için Cumhurbaşkanlığında şahsımı Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız? Ana muhalefetin cumhurbaşkanı adayı yatırım falan anlamam diyor. Yerli otomobil için Erdoğan 20 yıl geriden geliyor diyor. Bu ülke yerli otomobilini üretecek. Bunu bu ülkenin devleri yapacak. 20 yıl geriden geldiğimi söylüyor, vah zavallı vah. Ey İnce sen nerede geziyorsun? Sadece otomotiv ihracatından 30 milyar dolar kazandık. Kanal İstanbul'u tanımam diyor’’ diye konuştu.

"OTOMOTİV İHRACATINDAN 30 MİLYAR DOLAR KAZANDIK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akhisar’da yaptığı konuşmada, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yerli otomobil açıklamasına dair, "20 yıl geriden geldiğimi söylüyor, vah zavallı vah! Sadece otomotiv ihracatından 30 milyar dolar kazandık’’ diyerek cevap verdi.

İSTANBUL-İZMİR OTOYOLU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğer ellerinden gelse tıpkı Menderes gibi bizi de darağacına çıkartacaklar ama hamdolsun milletimiz izin vermiyor’’ dedi ve ekledi:

"İstanbul-İzmir Otoyolu aynı zamanda Manisa'nın projesi değil mi? Ey Bay Kemal, senin havsalan böyle bir şeyi alır mı? Sen hayal bile edemezsin. Biz yaparız, siz hayal bile edemezsiniz. Bizim icatlarımızın ulaştığı yere sizin hayallerimiz bile ulaşamaz."

AFRİN'DE 4 BİN 481

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'de 4 bin 481, Irak'ın kuzeyinde 423, yurt içinde ise 415 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal