Cumhurbaşkanı Erdoğan: HDP, CHP'nin Başarısı İçin CHP'den Çok Çalışıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da vatandaşlara hitap etti. CHP'yi eleştiren Cumhurbaşkanı, "Rüzgar gülü olsa bu kadar sağa sola dönmez. Bukelamun olsa bu kadar sık renk değiştirmez." dedi.

21.03.2019-19:05 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-18:49) Cumhurbaşkanı Erdoğan: HDP, CHP'nin Başarısı İçin CHP'den Çok Çalışıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kütahya'da vatandaşlara hitap etti.

MEDENİYET'İN GÖZBEBEĞİ KÜTAHYA

Konuşmasına Kütahya'yı selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı, "Medeniyetimizin gözbebeği Kütahya, Süleyman Şah'ın emaneti Kütahya, Merhum Başbakan Adnan Menderes'in şehri Kütahya sizleri bir kez daha hürmetle selamlıyorum Kütahya." ifadelerini kullandı.

HEPİMİZ SANDIĞA GİDECEĞİZ

Vatandaşlara sandığa gitme çağrısında bulunan Erdoğan, "Son günlerde biti tekrar kanlanan bölücü örgüte Kandil'i, Sincar'ı, bulunduğu her yeri mezar etmek için bu seçimden güçlü çıkmalıyız. Güneyimizdeki terör koridorunu tamamen kesmek için bu seçimlerden güçlü çıkmalıyız. Zaferin şehri Kütahya'dan yeni bir rekor bekliyorum. Sandığa gitmemek yok. Hepimiz sandığa gideceğiz." diye konuştu.

BUKALEMUN OLSA BU KADAR RENK DEĞİŞTİRMEZ

CHP'yi çok sert ifadelerle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP bir taraftan Atatürk'ün kurduğu partiyiz diyor diğer taraftan Kandil'in uzantılarıyla seçim ittifakı yapıyor. Hem Cumhuriyetçiyiz diyorlar hem de Cumhuriyete saldıranlara yoldaşlık ediyorlar. İslam dünyasından kaynaklanan terör ifadesiyle müslümanları töhmet altında bırakıyorlar. Ezanla sorunumuz yok diyorlar, hem de İstiklal Caddesi'nde ezan-ı Muhammedi'yi ıslıklayanlara kol kanat geriyorlar. Rüzgar gülü olsa bu kadar sağa sola dönmez. Bukelamun olsa bu kadar sık renk değiştirmez." dedi.

HDP'Lİ EŞ BAŞKANLAR CHP İÇİN ÇALIŞIYOR

HDP'nin, CHP'den daha çok CHP'nin başarısı için çalıştığını söyleyen Erdoğan, "HDP'li Eş Başkanlar CHP'nin başarısı için CHP'den daha çok çalışıyor. Eş Başkanlar postayı koyuyor. Böyle bir ortaklıktan, ittifaktan millete fayda gelir mi? Böyle omurgasız bir ittifaka belediyeler emanet edilr mi? Kandil'in kapıkullarına seslerine çıkaramayanlar bunların ağababalarına karşı mücadele edebilir mi? Terör örgütü ağzıyla konuşanlar İstanbul'u, Gazze'yi, Filistin'i savunabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal