Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gelecekleri Varsa Görecekleri de Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda'daki teröristin Türkiye'yi hedef alan ifadelerine de değinerek, "Boğazın batısına geleceklermiş. Hele bi gelsinler. Gelecekleri varsa görecekleri de var!" diye konuştu.

17.03.2019-16:21 - (Son Güncelleme: 17.03.2019-15:57) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gelecekleri Varsa Görecekleri de Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitinginde İzmir'de konuştu. 

İZMİR'İ SEVİYORUZ

İzmir'i ayrı bir sevdiğini belirten Erdoğan, "İzmir'i hasbi bir muhabbetle seviyoruz. Birileri çıkmış terör örgütünün desteğiyle bu şehirde kendine yol açmaya çalışıyor. İzmir için dişe dokunur tek bir hizmeti olmayanlar bu şehri yıllarca belli korkular üzerinden istismar ettiler. Şimdi gösterdikleri aday da böyle bir aday. Onlardan buraya hiçbir fayda gelmez. İzmir'in körfezine bakın bu kokuyu yok edebildiler mi?" diye konuştu.

31 MART BİR BEKA MÜCADELESİDİR

31 Mart'ın bir beka mücadelesi olduğunu söyleyen Erdoğan, "Amaçları belediye yönetimini CHP çatısı altında bölücü örgüte teslim etmek. Bölücü örgütün güdümündeki partinin eş başkanı Mansur Yavaş da Ekrem İmamoğlu da İzmir’deki de "HDP'nin oyları ile seçildiğini bilecek" diyerek adeta meydan okudu. Bu adam Kürt bile değil, ama Kürt miletimi istismar eden birisidir. Ey Sezai sen Kürdistan'da yaşamak istiyorsan Irak'ın kuzeyinde var, defol git. Bu adamın alacağı cevap nedir, bunlara CHP'ye ve ittifaka İzmir'de seçimi kaybettirmektir. 31 Mart bir beka mücadelesinin adıdır, bu beka mücadelesini biz kazanacağız." dedi.

31 MART BAY KEMAL'DEN KURTULMA SEÇİMİDİR

Kılıçdaroğlu'nun girdiği tüm seçimleri kaybetmesine rağmen hala koltuğunda olmasını eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal'in bir özelliği var oturduğu yerden kalkmaz. Girdiği bütün seçimleri kaybetti, yahu adam oradan kalkmıyor. Çünkü kalkarsa bir daha oturamayacak. 31 Mart CHP'li kardeşlerimizi Bay Kemal'den kurtulma seçimidir. Siz delege seçiminde kurtulamaz ama demokratik olarak sandıkta bundan kurtulursunuz. Bundan bir şey olmaz. Gelin bu adımı atalım." ifadelerini kullandı.

SEN BU İFADEYİ NASIL KULLANIRSIN?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İslam'dan kaynaklanan terör" ifadesini de çok sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı, "Bay Kemal'in söylediklerine bakın 'İslam'dan kaynaklanan terör' diyor. Yüzde 99'u Müslüman olan bir ülkede bu ifadeyi nasıl kullanırsın? CHP'ye gönül veren kardeşlerimiz buna haddini bildirmeyecek misiniz? Niye Hıristiyan dünyasından demiyorsun da Müslüman dünyasından diyorsun. Aynı Hıristiyan'ın ağzıyla konuşuyorsun. Benim milletim, Allah'ın izniyle Kandil'dekilere de, HDP'ye de, Bay Kemal'e de dersini en güzel şekilde verecektir." diye konuştu.

GELECEKLERİ VARSA GÖRECEKLERİ DE VAR!

Yeni Zelanda'daki teröristin Türkiye'yi hedef alan ifadelerine de değinen Erdoğan, "Boğazın batısına geleceklermiş. Hele bi gelsinler. Gelecekleri varsa görecekleri de var!" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal