Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güney Sınırımızdaki Terör Koridorunu Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burdur'da halka hitap etti. Erdoğan Suriye'deki durumu değerlendirerek, "Her ne pahasına olursa olsun güney sınırımızdaki terör koridorunu yıkacağız" dedi.

18.02.2019-15:19 - (Son Güncelleme: 18.02.2019-15:51) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güney Sınırımızdaki Terör Koridorunu Yıkacağız

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler çerçevesinde Burdur'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her ne pahasına olursa olsun güney sınırımızdaki terör koridorunu yıkacağız, gönül ister ki bunu dostlarımızla yapalım." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

SALDA GÖLÜ KIYISINA MİLLET BAHÇESİ

"Size çok değişik bir müjde veriyorum. Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi olarak ilan ediyoruz. Kıyısında da 300 bin metrekarelik bir millet bahçesi kuruyoruz."

"Afyan-Burdur-Denizli-Isparta demiryolu hattını yerli milli yazılımla sinyalli duruma getiriyoruz."

81 İLDE TANZİM SATIŞI OLACAK

"Patlıcan, patates, soğan burada üzdüler. Hemen tanzim satış çadırları açtık. Tanzim satışları genişletiyoruz. Seçim ardından bu mantık sürerse bu işi 81 vilayetin hepsinde uygulamaya sokacağız."

"TERÖR KORİDORUNU YIKACAĞIZ"

"Münbiç ve Fırat'ın doğusunu terör örgütünden arındırdığımızda milyonlarca Suriyelinin emniyetle evlerine gideceğini biliyoruz. Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacağız. Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız. Gönül ister ki bu mücadeleyi dostlarımızla birlikte verelim."

"S-400 ALMAKTAN NİYE VAZGEÇELİM"

"Kalkmışlar S-400 almaktan vazgeçin diyorlar. Neden vazgeçelim? Siz herhangi bir hamle yapmış değilsiniz. Biz farklı sistemleri kullanma hakkına sahibiz. Türkiye'nin böyle bir sebeple eleştirilmesini haklı göremeyiz. Söz verildiği üzere Münbiç'in terör örgütü üyelerinden arındırılmasını bekliyoruz. Fırat'ın doğusundaki terör örgütü örgütlenmesine sunulan desteğin kesilmesini bekliyoruz. Bizim tarafımızda olan dostlarımıza kapımız sonuna dek açıktır. Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın fakat yakında ağır bir darbe indireceğiz. Mesele Türkiye'nin beka meselesidir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal