Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu Ülkede Yaşayamazsınız!

AK Parti Üsküdar 6. Olağan Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'ülkemize kur savaşı ilan ettiler, avuçlarını yalarlar' diye konuştu.

15.04.2018-20:11 - (Son Güncelleme: 15.04.2018-20:39) Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu Ülkede Yaşayamazsınız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurdaki dalgalanmaya alakalı olarak "Ülkemize kur savaşı ilan ettiler. Ne ilan ederseniz edin avucunuzu yalarsınız. Ey finans sektörünün içinde olanlar bizi kurla tehdit etmeye yeltenmeyin bu ülkede yaşam hakkı bulamazsınız" şeklinde konuştu.

BİZE KUR SAVAŞI İLAN ETTİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kalktılar bu ara ülkemize kur savaşı ilan ettiler. Ne ilan ederseniz edin, avucunuzu yalarsınız avucunuzu ama buradan bir şey daha söylüyorum; ey finans sektörünün içerisinde olanlar, bizi kur, şu, bu bunlarla tehdit etmeye yeltenmeyin, bu ülkede yaşam hakkı bulamazsınız. Bak bu kadar bariz söylüyorum. Çünkü bize ülkemize savaşı, finans sektörüyle böyle bir müdahale, adeta bu ülkeye ihanettir. Ona fırsat veremeyiz'' diye konuştu.

ÜSKÜDARLILARA SESLENDİ

Yoğun programından bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu gücü nereden alıyorum? Sizlerden. Sizin bu gücünüz, gücümüze güç katıyor. Sizin bu varlığınız, gücümüze güç katıyor. Onun için de bu yolda inşallah çok daha güçlenerek, çok daha güçlü bir şekilde hizmet kervanını güçlendirerek yola devam edeceğiz." Şeklinde konuştu.

Üsküdarlıların aynı zamanda komşusu olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bir Üsküdarlı olarak komşularıma seslenirken herhalde biraz daha farklı konuşmam lazım. Niye? Komşunun, komşu üzerinde hakkı vaırdır. Sizin benim üzerimde, benim de sizin üzerinizde haklarım var. İçinizden bir Cumhurbaşkanı olarak, daha önce bir Başbakan olarak çıkmış bir kardeşiniz, daha önce bir büyük şehir belediye başkanı olarak çıkmış bu kardeşiniz diyor ki gelin bu yolda güçlenerek yürüyelim’ diye Üsküdarlılara hitap etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal