Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim Eserlerimizin Olmadığı İlçe Yoktur

Türkiye'nin her yerinde AK Parti iktidarlarının izlerinin bulunduğunu belirten Erdoğan, "Biz milletimize olan sevgimizi sadece lafta bırakmıyoruz, aynı zamanda yatırım, eser, hizmetlerimizle de ispat ediyoruz. " diye konuştu.

05.03.2019-19:28 - (Son Güncelleme: 05.03.2019-19:16) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim Eserlerimizin Olmadığı İlçe Yoktur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde vatandaşlara hitap etti. 

BİNALİ YILDIRIM'I TÜM TÜRKİYE TANIYOR

Binali Yıldırım'ın adaylığı hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ulaştırma Bakanlığı, Başbakanlık ve Meclis Başkanlıkları görevlerinde bulunmuş Binali Yıldırım kardeşimizi Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday gösterdik. Binali Yıldırım kardeşimizi sadece Esenyurt, İstanbul tanımıyor, bütün Türkiye tanıyor." ifadelerini kullandı.

"ESERİMİZİN OLMADIĞI İLÇE YOK"

Türkiye'nin her yerinde AK Parti iktidarlarının izlerinin bulunduğunu belirten Erdoğan, "Biz milletimize olan sevgimizi sadece lafta bırakmıyoruz, aynı zamanda yatırım, eser, hizmetlerimizle de ispat ediyoruz. Hiçbir ilçemiz geri kalmasın, hiçbir vatandaşımız kendini dışlanmış, ötelenmiş hissetmesin diye gece gündüz gayret ediyoruz. Eserimizin olmadığı ilçe yok. Her bir mahalle, köyümüzde yaptığımız hizmetler var. Türkiye'nin 922 ilçesinde eserimiz var." dedi.

TANZİM SATIŞLAR ARTARAK DEVAM EDECEK

Tanzim satışlarla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı, "Benim vatandaşıma biz ucuza nasıl ürün veririz, bunun adımını attık. Yarı yarıya fiyatlar düştü mü? Düştü. Şimdi 31 Mart'a kadar bu iş düzene girdi, girdi. Girmedi yeni planlarımız var. Benim vatandaşım artık mahallesine kadar ulaşacak bu gıda ürünlerini temin edecek. Gerekirse daha da fazla bu yelpazeyi genişleteceğiz. " diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal