Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül'e Kırgın Olduğunu Söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Babacan'a, Davutoğlu'na, Gül'e kırgınlığınız var mı" diye soruldu. Erdoğan bu soruya, "Bu soru sorulur mu Allah aşkına… Bunlara kırgınlık olmayacak da kime olacak" diye cevap verdi.

10.07.2019-09:06 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-08:59)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti girişimlerinde bulundukları öne sürülen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sitem etti. Erdoğan, "Kırgın mısınız?" sorusunu "Bunlara kırgınlık olmayacak da kime olacak?" diye devap verdi.

Bosna Hersek'te yapılan Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Zirve Toplantısı sonrasında Türkiye'ye dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçakta basın mensuplarının sorularını cevağladı.

"SİZ NEFSİNİZLE BİR MUHASEBE YAPIN"

"Babacan'a, Davutoğlu'na, Gül'e kırgınlığınız var mı?" sorusuna Erdoğan, "Bu soru sorulur mu Allah aşkına… Bunlara kırgınlık olmayacak da kime olacak?" diye yanıt verdi.

"Kaç yıldır kırgınsınız?" sorusuna ise Erdoğan'ın yanıtı şu oldu:

"Bu tür yaklaşımların olmasıyla başlayan bir süreç. Ama biz baldıran zehrini içerek hep sabrettik ve aleyhte herhangi bir şey demedik. Cumhurbaşkanlığı seçimleri oldu. Bakın şu son belediye başkanlığı seçiminde İstanbul'da olanlar çıkıp da Binali Bey'le alakalı bir tane olumlu ifade kullanmadılar. Siz nefsinizle bir muhasebe yapın. Bu kim? Benim arkadaşım. Bununla alakalı bir ufak ifade kullanmayayım mı? Daha önce mesela referandumda bakıyorsunuz hayır oyu verdiler. Fakat biz bir şey konuştuk mu?"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal