Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti'nin Kızılcahamam'daki 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın Kapanış Konuşmasını Yaptı

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanış konuşmasını yapıyor.

06.10.2019-14:50 - (Son Güncelleme: 06.10.2019-14:43) Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti'nin Kızılcahamam'daki 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın Kapanış Konuşmasını Yaptı

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanış konuşmasını yapıyor. 

 

"FİTNE EGEMEN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradaki çalışmalarımızda şunu gördüm; fitne bayağı egemen. Fitnenin egemen olduğu yerden de ne hayır ne bereket çıkar." dedi.

İFTİRAYI ÜRETEN BİR MEKANİZMA VAR

Erdoğan, "Ülkemizde AK Parti ve şahsım söz konusu olduğunda her türlü yalanı, iftirayı üreten bir mekanizma ile bunun alıcısı bir kesim mevcuttur." diye konuştu. 

"MİLLETİMİZ ADINA MÜCADELE EDİYORUZ"

Erdoğan, "AK Parti'ye saldıranların gayesi, yerine bir başka partiyi ikame etmek değil, temsil ettiği değerleri tümden yıkmaktır. Bu bakımdan verdiğimiz mücadele kendimiz için değil, milletimiz adınadır." dedi. 

"AK PARTİ NE KADAR GÜÇLÜ İSE ÜLKEMİZ O KADAR GÜÇLÜDÜR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İçinden geçtiğimiz dönemin gerçeği şudur, AK Parti ne kadar güçlü olursa ülkemiz de o kadar güçlüdür. Buna karşılık, AK Parti'nin zayıflaması demek Allah göstermesin, Türkiye'nin savunmasının zayıflaması demektir." şeklinde konuştu. 

"BELEDİYE MECLİSLERİNİ CUMHUR İTTİFAKI YÖNETİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Belediye meclisini Cumhur İttifakı yönetiyor. İstanbul'da da yönetiyor, Ankara'da da açık ara yönetiyor." diye konuştu. 

 

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal