Cumhurbaşkanı Erdoğan Açılış Töreninde: "Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malum, 3 şehidimiz var, Allah rahmet eylesin. Yaralılarımız var ama 21-22 tane de teröristi içeride ve dışarıda öldürdük. Çünkü 'şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak' dedik." ifadelerini kullandı.

25.08.2019-17:24 - (Son Güncelleme: 25.08.2019-17:06) Cumhurbaşkanı Erdoğan Açılış Töreninde: "Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Tonya ilçesindeki Foleya Mountain Resort Otel'in açılış törenine katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Erdoğan, böyle mutlu bir anı paylaşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve bu adımı attıkları için otelin sahibi Atilla Ataman ve eşi Suna Ataman'ı kutladı.

YAYLALARIMIZ TARUMAR OLMASIN

Erdoğan, her girişimcinin bu tür yerlere adım atmadığını ancak Atilla ve Suna Ataman'ın tüm yaylalara örnek olacak bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Şimdi yaylalarda da örnek mi arıyorsunuz? İşte size buyurun örnek. Gelin buraya bakın, ona göre yapın da bu yaylalarımız da tarumar olmasın. Oralar da bu güzelliği korusun." diye konuştu.

52 MİLYON TURİST

Cumhurbaşkanı Erdoğan, turizmde bu yıl patlama yaşandığına ve 52 milyon turistin ülkede ağırlandığına dikkati çekerek, "Zaten Doğu Karadeniz şu anda turist kaynıyor. İnanıyorum ki şu anda bu yayladaki konaklama başka olacak. Ama bizim Trabzon merkezde de otellerimizi artırmamız lazım. Valimizle de gelirken yolda bol bol bunları konuştuk. İnşallah otellerimiz ne kadar artarsa turistler çok daha fazlasıyla Trabzon'a gelecek. Hele hele bu yayla evlerini gördükleri zaman durum çok daha farklı olacak." değerlendirmesinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tesisin hayırlı olması dileğinde bulunup beraberindekilerle kurdele keserek, otelin açılışını yaptı.

OKUNAN DUANIN ARKASINDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMASINA ŞU ŞEKİLDE DEVAM ETTİ:

"Malum, 3 şehidimiz var, bir tanesi Trabzonlu. Şehidimizin cenaze namazı kılındı. Allah rahmet eylesin. İki şehidimiz farklı illerden, yaralılarımız var ama 21-22 tane de teröristi içeride ve dışarıda öldürdük. Çünkü 'şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak' dedik. Bu da böyle, bu şekilde devam ediyor. Allah razı olsun Süleyman (Soylu) kardeşimiz bu işi yakın takipte tutuyor. Savunma Bakanımız aynı şekilde. Bütün silahlı kuvvetlerimiz, güvenlik güçlerimiz, polisimiz hepsi yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Allah şehitlerimize rahmet, peygamberimize komşu eylesin inşallah."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal