Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun Memleketine Gidecek

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin yazısına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni parti kuracakları iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketine gidecek.

30.07.2019-08:47 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-08:42) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun Memleketine Gidecek

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti girişimlerine karşı harekete geçiyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin yazısına göre, Erdoğan, yeni parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun memleketi Konya'ya ve Ali Babacan'ın kuracağı partiye en büyük desteği verdiği öne sürülen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'ye gidiyor.

Abdulkadir Selvi, "Erdoğan neden o iki ile gidiyor?" başlıklı yazısını kaleme aldı. Selvi, yazısında şu sözleri kullandı:

"TARİH TEKERRÜR EDİYOR"

"Yeni parti kuracaklar artık gün saymaya başladılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Abdullah Gül-Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na karşı kılıcı çekmiş halde. Erdoğan, il başkanları toplantısında 'Birileri parti kuruyormuş, hiç bunları kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler' dedi. Erdoğan, Kurban Bayramı'ndan sonra yeni partilere karşı harekete geçiyor. Konya ve Kayseri'yi ziyaret edecek. Konya Davutoğlu'nun, Kayseri Abdullah Gül'ün memleketi. Davutoğlu ve Gül'ü memleketlerinde hedef alacak. Biz ne dersek diyelim tarih tekerrür ediyor, bize ise izlemek ve dersler çıkarmak düşüyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal