Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'nin FETÖ'ye Verdiği Parayı Açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon ile görüşmesinin sonrasında basın toplantısı yaptı. FETÖ konusuna değinen Erdoğan, ABD'nin FETÖ'ye 850 milyon dolar yardım ettiğini söyledi.

06.09.2018-19:56 - (Son Güncelleme: 06.09.2018-19:49) Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'nin FETÖ'ye Verdiği Parayı Açıkladı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde medyaya kapalı yapılan görüşme, yaklaşık bir saat devam etti. Görüşme öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon'u törenle karşıladı. Sonrasında iki ülke cumhurbaşkanı heyetler arası toplantıya geçti. Görüşmenin sonrasında Erdoğan ve Talon ortak basın toplantısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Yapmamız gereken hamleleri konuşma fırsatımız oldu. Tabii aramızdaki ticaret hacmi arzu edilen bir düzeyde değil. 2017 senesi itibariyle 115 milyon dolar gibi bir ticaret hacmimiz var. Tabii hedef bunu çok daha iyi bir yere taşımak.

Tarım sektörünü ortaklığımızı geliştirebileceğimiz öncelikli bir sektör olarak görüyorum.

Sayın Cumhurbaşkanlığının 2016 senesinde ülkemize yaptığı ziyaret ardından özel sektörümüzüz Benin’e alakası yükselmiştir.

Bugün gene sayın Cumhurbaşkanı ile FETÖ konusunu konuşma olanağını buldum. Tabii FETÖ malum. Bu örgüt bir vürüs. İsteğimiz o ki FETÖ’nün ülkedeki bağlantılarının tasfiyesi ile alakalı olarak en kısa zamanda sonuç alacağımıza inanıyorum. Yıl 99 yıl 2018 Amerika kendisine 400 dönüm arazi verdi ve bu arazide kendisi orada tüm dünyadaki örgütlerini yönetiyor. Amerika'nın bu örgüte verdiği para 800 - 850 milyon dolar. Bunun özellikle bilinmesini arzu ediyorum.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal