Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Bin Seçmenin İradesi Gasbedildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan YSK'nın İstanbul kararının sonrasında ilk değerlendirmesini yaptı. Erdoğan, "Gördük ki AK Parti'ye oy veren 15 bin seçmenin iradesi alanen gasp edilmiştir" dedi.

07.05.2019-12:10 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-12:16)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YSK'nın seçimlerin tekrarlanması kararıyla alakalı, "15 bin seçmenin iradesi gasbedildi" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

TBMM çalışmalarımıza tekrar ağırlık vermeye başlıyoruz. Dün ilk iftarını yaptığımız ramazanı şerifinizi tebrik ediyorum. Ülkemiz, İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sulh dini olan İslamın, her türlü zulmü kati olarak yasakladığı, iyiliği, güzelliği ihsanı yardımlaşmayı teşvik ettiği ramazan ayını hakkıyla değerlendirebilirsek ne mutlu bizlere. Yaşadığımız kentte, tek bir mağdur, tek bir mazlum varsa ve bizim bundan haberimiz yoksa daha da kötüsü imkanımız olmasına rağmen kendisine el uzatmamışsak ramazanımız heba olmuş demektir.

"15 BİN SEÇMENİN İRADESİ ALANEN GASP EDİLMİŞTİR"

Gördük ki AK Parti'ye oy veren 15 bin seçmenin iradesi alanen gasp edilmiştir. Bu hataların bir bölümü sehven yapılmış olsa bile önemli bir kısmında kasıt olduğu açıktır. Hatalar, yanlışlar diğer partilerde aynı oranlarda yapılmamış yalnızca AK Parti'nin oylarında belirli farklılık meydana çıkmıştır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal