Çorum'da Mezarda Ağlayan Kızı Yakalamak İçin Pusu Kurdular

Siyah kıyafetli, ayağında kırmızı ayakkabısı olan 17-18 yaşlarında olduğu düşünülen kızı görme veya yakalama umuduyla gelen insanlar, Ulu Mezarlık’ta adeta sabahladı.

05.05.2018-08:57 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-11:53) Çorum'da Mezarda Ağlayan Kızı Yakalamak İçin Pusu Kurdular

Çorum’da, bir hafta içinde 5 gece Ulu Mezarlık’ta Fatma Ç. İsimli kadının mezarı başında konuşup, ağlayan gizemli kızı yakalamak amacıyla gelen çok sayıda kişi mezarların arasında arama çalışması yaptı.

Siyah kıyafetli, ayağında kırmızı ayakkabısı olan 17-18 yaşlarında olduğu düşünülen kızı görme veya yakalama umuduyla gelen insanlar, Ulu Mezarlık’ta adeta sabahladı.

Kalabalık bir grup gece saatlerinde mezarlık içine girerek ellerinde el fenerleriyle mezarların arasında arama tarama yaptı.

Zaman zaman da mezar aralarında pusuya yatan grup gizemli kızın tekrardan ortaya çıkmasını bekledi.

Bazıları da mezar aralarına yatıp garip sesler çıkararak korku yaratmak için çaba harcadı.

Ulu Mezarlık'ta mezar kazarak geçimini sağlayan Ömer Şen isimli kişi, "15 yıldır ben Ulu Mezarlıkta mezar kazıyorum. Yatsı namazından sonra da mezar kazdığım oldu. Sabah namazına yakın mezar kazdığım da oldu. Günde üç mezar kazdığım gün dahi oldu. Şimdi görülen kızla ilgili çeşitli söylentiler var" ifadelerini kullanarak açıklama yaptı.

Genç kızın mezardan çıkıp dolaştığı şeklinde tuhaf söylentilerin de dolaştığını anlatan Ömer Şen, "Ben defnedilen hiçbir insanın mezardan çıkıp dolaştığını görmedim. Ben bu işe inanmıyorum. Belki o görülen kişi sarhoş bir insan olabilir, hatta tinerci dahi olabilir. İnsanları ayaklandırmak için yapılan bir hareket olabilir. Mezardan çıkmış da birileri dolanıyormuş diyorlar, böyle bir şeyin olması mümkün olamaz. Ben 15 yıldır mezar kazıyorum, defnedilen insan mezardan çıkar mı hiç? Yazık bu ilimize, adımız çıktı. Şeklinde konuştu

Mezarlığa gelen meraklı Çorum sakinlerinden biri olan Umut Yoldaş ise “Olayı duyup buraya geldim. Burada bir kız varmış, bir mezarın başında sürekli ağlıyormuş, hatta sesi yankı yaptığı için çevre sakinleri hem korkup, hem de uyuyamıyorlarmış” ifadelerini kullandı.

Gün itibariyle mezarlığa gelen insan sayısı hayli fazla eğer kızın kim olduğu ya da bu işin aslı bulunamazsa Fatma Ç’ye ait mezarlık gün geçtikçe farklı bir konuma oturtulacağı benziyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal